Sinds jaren ben ik gepassioneerd door whisky en ben ik zodoende terecht gekomen bij de Halse Whiskyclub De Maltclan. Het idee om dit met mijn andere passie (kapper) te kunnen combineren kwam vorig jaar ter sprake. De gedachte om de geneugten van een goed glas whisky te kunnen delen met mijn gewaardeerde klanten, zag ik wel zitten.
Bovendien smaakt dit altijd beter in een aangepaste omgeving, vandaar de transformatie van uw kapperszaak sinds februari 2018. Hieronder vindt u eveneens een lijst met de beschikbare whisky’s uit Schotland, Ierland, Amerika en Zuid-Afrika, alsook enkele cognacs en rhums. Met verloop van tijd zullen er meer whisky’s zijn in de zaak dan er op deze kaart staan vermeld. Dus een bezoekje waard, zou ik zeggen!

Geur-en smaakbepalingen blijven een persoonlijke ervaring en dienen dus zodanig geïnterpreteerd te worden. Tijdens, voor of na uw kappersbeurt krijgt u de mogelijkheid een proevertje (2cl) te degusteren tegen een democratische prijs naargelang de botteling. Een meerprijs van 1€ zal verrekend worden indien u een sample wenst mee te nemen. Alle bottelingen zijn eveneens verkrijgbaar per fles.

Rest er mij nog één ding te zeggen en dat is Slàinte! (uitgesproken ‘slawn-cha’ of gewoonweg ‘gezondheid!’)
Uw kapper, Thierry

Bekijk de volledige Whisky Kaart